Mai jos sunt cateva dintre cele mai comune intrebari intalnite, majoritatea corelate cu usile de garaj rezidentiale.
Este posibil ca sa nu gasiti un anumit raspuns, dar nu ezitati sa ne contactati si sa ne intrebati in mod direct!

De ce sa cumparati o usa de garaj de la noi
Partenerii nostri, producatori ale acestor usi de garaj, au o vechime de peste 30 de ani in domeniu, castigand reputatia si renumele prin calitatea produsului finit si a rezistentei in timp. Usile de garaj XPT rezidentiale sunt produse de ultima generatie ce incorporeaza trendul pietei – eleganta, durabilitate si siguranta – oferind clientului final un produs functional ani indelungati indiferent de conditiile atmosferice. Toate produsele se supun sloganului XPT – Built Strong, Built Right – si au fost proiectate numai din componente si materiale indelung testate in laborator si in piata. Deasemenea usile au fost testate si aprobate de catre SP Swedish National Testing and Research Institute, nr. de raport ITTR: CE 0402 – CPD – 457084 si ITTR: CE 0402 – CPD – 454910.

De ce sa nu iau o usa de garaj ieftina de la magazinele mari de bricolaj sau materiale de constructii, nu toate usile de garaj sunt la fel?
Raspuns: Usa de garaj este in aceeasi masura cel mai mare obiect in miscare si de asemenea cel mai mare singur component in fatada constructiei, alta decat caramida sau BCA, folosita pentru exteriorul unei case. Din cauza marimii si a frecventei de uz (deseori folosita mai frecvent decat o usa de intrare daca aveti intrare in casa prin garaj), este important sa achizitionati o usa de garaj care este atat atractiva cat si practica, oferind casei dumneavoastra accente personalizate cat si durabilitate, securitate, izolatie perfecta si sa fie sigura de operat de-a lungul anilor de folosinta. O usa de garaj ieftina, neizolata sau izolata partial poate arata bine pe exterior dar are un termen de folosinta mic, uzura aparand foarte repede si devenind un obiect nesigur ce poate provoca accidente; in plus izolatia proasta sau inexistenta poate incarca puternic nota de plata a utilitatilor. O usa neizolata-simpla-basculanta va costa doar cu 20% mai putin. In aceste conditii chiar credeti ca merita sa economisiti suma (tinand cont si de energia si caldura pierduta pe timp de iarna)?

Care este diferenta intre usile din lemn si cele din otel?
Raspuns: Usile din lemn sunt produse ale trecutului. Cele din otel nu au nevoie sa fie vopsite anual sau tratate cu lac, au o izolatie cu mult superioara celor din lemn, rezistenta in timp este considerabil mai mare, operarea este mai confortabila iar o usa din lemn nu poate avea foarte multe optionale.

Cum pot cere o oferta de pret pentru o usa de garaj XPT de la voi?
Raspuns: Intrati la rubrica de contact a acestui website si completati cererea de oferta sau sunati la unul dintre numerele afisate pe ecran pentru a solicita o oferta de pret. Daca pretul estimativ va este pe plac, in mod gratuit si fara nici o obligatie din partea dvs., va veni un technician in scurt timp pentru a lua masuri exacte ale golului usii de garaj pe baza carora se va face oferta finala. Tot cu el se va putea discuta la fata locului despre optionalele pe care le doriti.

Am nevoie de un instalator profesionist?
Da, in cele mai multe cazuri. Noi credem ca instalarea unei usi de garaj presupune personal specializat si profesionist. Avem echipa de montaj cu experienta, unii dintre specialistii nostri au si 10 ani de experienta in domeniu. Bineinteles, nu este obligatoriu, dar in acest caz nu va putem asigura garantia produsului finit.

Cum aflu ce marime are golul pentru usa mea de garaj, sa va pot cere o oferta de pret?
Masurati cu exactitate marimea golului garajului (lungime / inaltime) si inaltimea de la marginea golului de sus, pe interior, pana la tavan. Oricum un tehnician specializat va face acest lucru pentru dumneavoastra in cazul in care ne contactati pentru lucrare. Acest serviciu este gratuit si nu presupune nici o obligatie din partea dvs.!

Cumpara o usa de garaj cu dimensiuni neobisnuite sau iesite din standard?

Bineinteles, se poate face pe comanda orice dimensiune, cu orice fel de optionala, inclusiv usa pietonala, paneluri de policarbonat, geamuri normale si duble cu insertii ornamentale sau fara, culoare standard alb sau orice culoare doriti, care poate sa fie si aceeasi cu cea a masinii dumneavoastra. Din experienta, cel putin in Romania, rar se intalnesc dimensiuni de goluri pentru usi de garaj standard, de aceea toate produsele noastre se fac pe comanda, special pentru garajul dvs..

Pot sa-mi aleg usa de garaj intr-o culoare preferata?
Peste 60% dintre clientii finali doresc culoarea alb de aceea aceasta este culoare standard si cea mai ieftina, insa putem aduce pentru dumneavoastra usa in orice culoare doriti. Nuantele imitatie de lemn sunt: Stejar auriu, mahon, stejar inchis (nuc) si stejar rustic (wenge).

Usa de garaj are nevoie de incuiere daca are automatizare?
Incuietoarea este una cu posibilitate de inchidere atat din interior cat si din exterior cu cheie. Nu veti mai avea nevoie de acest sistem in cazul in care achizitionati usa de garaj cu un sistem de automatizare. Acest tip de automatizare vine cu un sistem de incuiere activ ce imprima o contra-greutate puternica usii de garaj in momentul in care un intrus ar incerca sa forteze usa spre a o deschide.

Arcurile de torsiune mai sunt necesare in cazul montarii unei automatizari?
Da, automatizarea nu face atceva decat sa asiste deschiderea sau inchiderea usii. Arcul de torsiune de fapt este cel care preia cea mai mare parte a greutatii usii atat la deschidere cat si la inchidere.

Ce fel de intretinere implica o usa de garaj?
Foarte putina intretinere este nescesara de-a lungul timpului de utilizare a usii. Este recomandat sa spalati de doua ori pe an panelurile usii pe interior si exterior cu apa calduta in care sa puneti un pic de detergent normal. A nu se folosi detergenti cu ingredienti activi sau acizi ce pot arde vopseaua.

De unde stiu ca aveti oferta cea mai buna?
Sunt multe firme care vind usi de garaj si vor incearca sa va convinga ca produsul lor este cel mai bun calitativ prin prisma marcii mai cunoscute iar pentru asta trebuie sa platiti in plus… Toate usile de garaj sectionale izolate din lume, inclusiv produsul XPT comercializat de noi, respecta aceleasi principii simple de functionare si folosesc in constructie exact aceleasi materiale de calitate din care se fac si usile de garaj de marca, in schimb nu ne permitem „luxul” de a taxa clientul la pret cu 50% sau chiar cu 100% mai mult. Scopul nostru este sa aducem pe piata romaneasca o usa de garaj care sa se apropie cel mai mult de asteptarile si nevoile dumneavoastra. In centrul atentiei noastre este clientul, de aceea toate eforturile noastre au scopul de a surprinde placut prin calitate si rapiditate in executie. Ce va mai oferim in plus fata de alte firme de profil: seriozitate, promptitudine, responsabilitate, oameni calificati cu adevarat pentru meseria care o practica si garantia lucrului bine facut!

Ce garantie am?
Aveti din partea noastra o perioada de 10 ani garantie, pentru montaj si orice componenta usii de garaj. De asemenea oferim 24 luni garantie pentru automatizarea pentru usa de garaj (bateriile telecomenzii nu sunt asigurate de garantie). Nu asiguram garantie pentru orice usa sau automatizare care nu au fost montate de catre echipa noastra de montaj. Beneficiati de servicii post garantie si de service.

Cat timp presupune comanda unei usi?
Ne dati un telefon, ne spuneti adresa si noi mergem la fata locului sa facem masuratorile exacte ale golului pentru usa de garaj. Dupa intocmirea ofertei de pret ne intalnim pentru maxim 10 minute la semnarea contractului si plata avansului. Dupa perioada stabilita de livrare, veti fi notificat telefonic de sosirea usii de garaj si programarea unei zile pentru montaj. Dupa montaj se va face predarea usii de garaj si vi se va face instructajul de folosire care dureaza alte 10 minute! Doar 20 de minute este necesara prezenta dumneavoastra!

Care este durata medie de folosire ale acestor usi?
Usile de garaj sunt fabricate dupa un standard riguros dar totodata sa respecte si legislatia europeana. Durata medie de folosinta este de cca. 15-20 ani

TOP