Vrei sa fii la curent cu ofertele noastre?

USI GARAJ REZIDENTIALE
Vezi Mai Mult

USI GARAJ REZIDENTIALE

Noi va oferim usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.
USI DE GARAJ INDUSTRIALE
Vezi Mai Mult

USI DE GARAJ INDUSTRIALE

Usile de tip sectional industrial XPT reprezinta solutia eficienta pentru constructiile comerciale moderne din zilele noastre. Calitatea arcurilor vopsite este asigurata printr-un procedeu tehnologic de inalta precizie si prin controlul calitativ al procesului de productie.
USI DE GARAJ TIP RULOU
Vezi Mai Mult

USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj tip rulou comercializate de XPT DOORS se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi, permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Mini Portofoliu Lucrari

TOP